Stamps’N’Stuff er en hyggelig cafe og butik i hjertet af Esbjerg, hvor der er fyldt med frimærker i samlinger, restsamlinger, partier og meget mere. 

Vi har frimærker til salg, men åbner også op for et univers hvor der er plads til fordybelse, hvis man ønsker at dykke ned i et væld af frimærker fra alle verdens hjørner. Her er plads til alle, uanset om du ønsker at komme forbi til en god snak om frimærker, eller om du er på udkig efter nye til din frimærkesamling. 

Vi har frimærker til salg i alle afskygninger 

Hos Stamps’N’Stuff indsamler vi unikke frimærker i alle afskygninger fra hele verden og fra forskellige årstal, så der er noget for enhver interesseret samler. 

Hver torsdag har jeg sørget for, at der er nyt materiale at søge i og dermed mulighed for at være den første til at finde noget, der mangler eller kan supplere de frimærkesamlinger eller områder man nu samler på. 

Vi tager også specialsamlinger i kommission. 

Kom forbi Stamps’N’Stuff i Esbjerg hvor du både kan se og købe frimærker

Kig forbi i butikken i Torvegade i Esbjerg hvis du har lyst til at se, købe eller tale lidt om frimærker. Vi garanterer for spændende frimærker, med mulighed for at finde tofarvede, specielle motiver, posthistorie, samlinger, restpartier og meget andet materiale , der får tid og sted til at forsvinde. 

I den kommende tid har flere frimærkeklubber booket sig ind, så de har stedet for sig selv uden for normal åbningstid. Det har typisk været en 10-15 personer, som så kan hygge og fordybe sig - med  mulighed for forplejning… fx kaffe/te, hjemmebagte boller eller måske husets specialitet Currydog og ja en øl eller to, hvis man er til det senere på dagen. Er det noget du kunne være interesseret i, så ring til mig og hør nærmere på nummeret 21 95 19 64 

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Cafe Stonegarten / Stamps'N'Stuff, hvor en kop kaffe og et frimærke kan åbne døren til en verden af ​​spændende historier.

Kontakt mig og hør mere